Här finner du referenser från ett urval av våra många nöjda uppdragsgivare och kandidater.

Retail Recruitment

”Retail Recruitment har hjälpt oss i flera rekryteringar och vi upplever dem träffsäkra i sitt uppdrag att identifiera och presentera kvalificerade kandidater för oss! De underlättar rekryteringsarbetet genom sin täta kontakt med kandidaterna både gällande intervjuer, referenser och återkoppling.”

Lisa Hektor, HR-manager, Jula Sverige AB

”Retail Recruitment har hjälpt Hemköp med ett antal lyckade rekryteringar av regionchefer under ett par år, med 100% framgång, gång på gång, detsamma gäller viktiga butikschefsrekryteringar, gång på gång lyckats med bravur. Tillsammans med god service, bra kännedom om vad vi söker är Retail Recruitment väl värda att rekommendera!”

Petter Mähler, Vice Driftchef Hemköp

“Gant vill tacka för ett gott samarbete. Vi är mycket nöjda med processen, kandidaterna och slutresultatet. Det känns mycket bra med vald kandidat.”

Mattias Segelmark, HR Director/Gant

Kandidater

”Min rekryteringsprocess hos Retail Recruitment med Maria Johansson är den trevligaste (ja, trevligaste!) rekryteringsprocess jag någonsin varit med i tidigare. Maria är en väldigt härlig person som ger tips och råd på vägen, något som jag verkligen uppskattade. Processen var smidig, informationen jag fick var alltid tydlig och ärlig, och Maria fick mig att känna mig sedd och hörd från start till mål. Full pott, helt enkelt!” 

Linda Lundström – Marknadskoordinator, Coop

“Jag blev rekryterad som Butikschef på Granngården och upplevde hela processen som otroligt professionell samt ett bemötande i världsklass.

Micael Söderlund, Butikschef Granngården, Kalmar

”Vilken härlig egoboost när man svarar i mobilen och rösten i andra änden säger

– Hej, jag har ett spännande jobb på gång i Visby, är du intresserad?

Ryktena som sa att Jula skulle öppna på ön var alltså sanna och här ringer en kanonschysst kille och frågar om jag vill ha mitt drömjobb, varuhuschef på Jula!?

Processen var snabb och proffsig… Ingen smörfil för att jag blivit uppringd men känslan att vara utvald gav energi som räckte ända fram!

Så här i efterhand känns det extra bra med alla kluriga frågor och test de bad mig utföra…Jag klarade dem ju, alltså extra plus på självkänslokontot!”

Ronnie Torestad/ Varuhuschef Jula Visby

Retail Staffing

”Retail Staffing är ett självklart val för oss inom Plantagen. Med sitt engagemang och starka kundfokus upplever vi att de alltid gör det stora extra och överträffar våra förväntningar. De är lyhörda för våra behov och är alltid lösningsorienterade.”

Maria Hernebro/HR Chef Plantagen

“Retail and Brands och Retail Staffing har ett tätt samarbete kring bemanning för Department & Stores och Polarn O. Pyret. Vi upplever bra service, hög närvaro, positiv inställning och enkelheten i erbjudandet.”

Ann Surtell/HR Direktör Retail and Brands

”Retail Staffing är ett aktivt företag som vill utvecklas med Glitter och som ligger i framkant vad det gäller att täcka Retails verkliga behov. De har en smidig och enkel bemanningslösning och ett bokningsverktyg som är lätt att lära sig. Alla är väldigt lyhörda, hjälpsamma och har otroligt bra service vid kontakt till butik.”

Maria Wiik/HR Chef Glitter

Butikskonsulter “Polare”

“Jag kom i kontakt med Retail Staffing genom att jag såg deras annons för Saba Blommor.  Det är flexibelt och för mig som är trädgårdsintresserad ett väldigt roligt arbete där jag får arbeta självständigt. Jag har alltid fått bra stöd och kontakt med ledare som alltid var tillgängliga vid frågor. Det är välordnat, bra logistik och jag trivs toppen!

Det bästa med att jobba i bemanningspoolen är att jag styr min tid och får arbeta flexibelt. Det fungerar superbra att kombinera med annat arbete/företagande/studier.”

Anita Larsson – Polare

“Jag har arbetat åt Retail Staffing i ett halvår nu med att bemanna Lindex butiker. Det har från dag ett fungerat klockrent, kontorspersonalen är aldrig längre bort än ett telefonsamtal, de är alltid jättetrevliga, glada och tillmötesgående. Jag har själv fått välja butikskedja som passade mig perfekt och jag är nöjd med allt. Jag är egenföretagare och detta är en perfekt kombination för mig då jag kan styra hur jag ska jobba, deras bokningssystem fungerar på ett mycket bra sätt! Jag är stolt och glad över att arbeta åt Retail Staffing!”

Annamarie Hansson Heuer – Polare

”Jag har varit med i Retail Staffings bemanningspool i drygt 2 år och jag är så glad att få vara med. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Vissa perioder bokar man upp mycket pass och ibland mindre allt beroende på hur det passar just dig. Som “polare” känner man sig alltid mycket väl mottagen och som en i gänget när du jobbar i de olika butikerna. Sök till poolen ni också, ni kommer garanterat inte att ångra er. Hoppas vi ses i någon butik!

Sofia Lundh – Polare