Brandpool – Det nya sättet att synas

Brandpool

Smart bemanningslösning för dig som vill stärka ditt varumärke

Retail Staffings nya affärsområde Brandpool – nya sättet att synas

Med Brandpools stora kandidatbank, breda kontaktnät och gedigen erfarenhet gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver – på kortvarsel. Vi erbjuder projektledning, arbetsledning, schemaläggning, bemanning.

 

Brandpools affärsidé
Brandpool säkerställer rätt bemanning och ger dig stora möjligheter till ökad försäljning av ditt varumärke och produkter.

 

Butik
Klimatet ute i butik blir allt tuffare och därmed ökar kraven på hög genomförsäljning av varumärkens produkter. Kompetensnivån och deras fokus på just ditt varumärke hos anställda ute i butik varierar kraftigt. Med våra utbildade Varumärkesambassadörer får just dina produkter en ökad exponering i butik.

 

Event
Vi erbjuder även event som kan innebära nästan vad som helst, det vi menar är direktmöten med kund i offentlig miljö, som t ex i ett köpcentrum, en butik eller ute på gator och torg. Det kan också vara turnerande event, som roadshows eller på festivaler runt om i landet.

 

Pop-Up Stores

De tillfälliga butikerna är här för att stanna! Digitaliseringen har förändrat retail och inte minst kundernas köp- och beteendemönster. Idag kan kunden handla var den vill, när den vill och i princip vad kunden vill. En spännande förändring för kunden men desto mer utmanande för retail. För att möta nuvarande men också potentiella kunder måste retail vara där målgruppen är.

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring vår Brandpool.

info@retailstaffing.se

 

 

 

Ansvarig Retail Staffing Brandpool

Ulrika Mikkelsen
CEO Retail Staffing

0737 – 77 41 38
ulrika.mikkelsen@retailrecruitment.se